PIZZA TALIA ORIGINAL AALST

PIZZA TALIA ORIGINAL AALST Pizza Talia Aalst!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6180 beoordelingen
1 dec 2020 om 10:47 Geen klachten - originele levertijd na 64min. Was reeds 30 minuten na bestelling aanwezig. Top!
29 nov 2020 om 19:32 Lekker en mooi op tijd
29 nov 2020 om 14:02 Levertijd was 40 min later dan de aangegeven tijd. Voor mij te zout ganse nacht moeten drinken
29 nov 2020 om 1:43 niet echt warm
28 nov 2020 om 21:54 Kei lang moeten wachten. Pizza koud.
28 nov 2020 om 21:48 De bezorgtijd was 1,5 keer zo lang. Meer dan 90 minuten maar dat kon ik niet aanvinken. Bestelling verkeerd, enkele aanpassingen niet doorgevoerd. Pizza niet krokant. Niet het niveau wat we gewend zijn.
28 nov 2020 om 19:52 Lekker en snel!
24 nov 2020 om 16:57 Hadden op het werk besteld om 11u om tegen 12u te leveren , spijtig dat het eten 55 minuten te laat was waardoor we het tijdens de werkuren moesten opeten , om 70€ besteld, compensatie van 2 desserts, jammer
21 nov 2020 om 12:05 2 uur moeten wachten om vervolgens een verkeerde bestelling te krijgen...
20 nov 2020 om 21:21 Super service, er was een vergissing in de bestelling. Deze is 10min later ik orde gebracht geweest. Bedankt!
20 nov 2020 om 20:06 Verkeerde pizza’s en ontbrak opnieuw saus!
18 nov 2020 om 21:52 Pizza was flets van smaak, nochtans de vorige keer zelfde pizza besteld en was toen de beste die ik had gegeten.